Системa за управление на качеството и безопасността на храните, основана на IFS/BRC - запознаване и интерпретация

Този курс Ви е необходим, ако

  • Искате да разберете как да разработите подходяща и ефективна система за управление на качеството и безопасност на храните, основана на IFS/BRC;
  • Се подготвяте за сертификация по IFS/BRC.

Ще научите

  • Характерни изисквания на процеса на сертификация; 
  • Цел, принципи и изисквания на IFS/BRC;
  • Особености на системата за управление на качеството, безопасността и законността на произвежданите продукти в обхвата на IFS/BRC;
  • Управление на бизнес риска;
  • Управление на опасностите, основано на НАССР;
  • Специфични изисквания, свързани с производствения процес, работната среда и персонала;
  • Важността и приложимостта на изискванията на законодателството и заинтересованите страни;
  • Проблеми и решения при внедряването, поддържането и подобрението на системата за управление.

Вие трябва да 

  • Имате представа от изискванията на ДПП, HACCP и ISO 9001;
  • Известен опит в СУБХ.

Следващи курсове

  • Вътрешен одитор на системи за безопасност на храните

Продължителност на курса

2 дни

Обучение на място във Вашата компания

Този курс може да бъде проведен на място във Вашата компания, ако броя на обучаващите е между 6 и 12 човека.

Цена

  • Цена за публичен курс за един участник - 380 лв. без ДДС
  • За всеки втори и следващ участник от една и съща фирма - отстъпка 5%. За повече от 5 участници - специална цена.
  • Цена за обучение на място във Вашата компания - след запитване.
Начална дата Крайна дата Място Регистрация за курс
София Регистрирай се сега