ISO 9001:2015 е одобрен за публикуване

Дългоочакваната ревизия на ISO 9001 (качество) почтиготова и ISO 9001: 2015 е одобрен за публикуване. Ревизираният стандарт ще бъде на разположение от националните органи по стандартизация, считано от 23 септември само на 8 дни след ISO 14001: 2015.

Говорейки за обявяването, Стийв Уилиамс, Мениджър по системи и управление на LRQA сподели: "Сега, когато знаем, кога ISO 9001: 2015 ще бъде публикуван, организациите могат да заложат фирмени цели, с които да завършат или да започнат прехода си към преработения стандарт и да получат преднина по отношение на крайният тригодишен срок за прехода. "

В процеса на ревизиране на  всички основни ISO стандарти, LRQA е в челните редици на информирането за промените. Ние предлагаме широка гама от услуги по оценка, курсове, както и публични, така и вътрешни обучения, насочени към подпомагане на всички, за да се гарантира, че организациите по света имат плавен преход към новите стандарти.

За повече информация за услугите на LRQA по отношение на прехода пишете ни на  sofia@lr.org или посетете www.lrqa.bg/ISO-Standards-Update.

assessment_tickbox

ISO 9001 - промени

Актуална информация за прогреса на новата ревизия на стандарта